Γιορτάζει τα 50 της χρόνια η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης

05/07/2023 - 10:47 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2023 - 12:21

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση ετοιμάζουν τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης το Σάββατο 8 Ιουλίου, για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.

Η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης ιδρύθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1973 και είναι από τις παλιότερες στην Ελλάδα με πολλές δραστηριότητες όλα αυτά τα χρόνια. Την όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο "Κλάβας" στη Χαραμίδα με ώρα έναρξης στις 8 και μισή το βράδυ, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άκης Ζήκος, Χάρης Κοπιτσής, Γιώργος Νεστορίδης, ο Μιχάλης Παυλής, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος, ο Β' Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο εκπαιδευτής του αετού "Οδυσσέα" Σταύρος Αθανασίου.

eksilosi-filon-aek.jpg (770×1131)

Την εκδήλωση που έχει τεράστια ανταπόκριση μέχρι στιγμής επίσης θα κοσμήσουν τα τρόπαια από τη φετινή σαιζόν. Ο πρόεδρος της Λέσχης Νίκος Καλέσογλου και τα μέλη θα βραβεύσουν τους επίσημους προσκεκλημένους και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με live μουσική, ενώ σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη.

Το Σάββατο το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:30 θα γίνει έκθεση των τροπαίων στη Λέσχη Φίλων ΑΕΚ στην οδό Θεοκρίτου 57, με τους φίλου της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν.Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή το πρωί σε μια συμβολική κίνηση τα τρόπαια θα μεταφερθούν στο άγαλμα της "Μικρασιάτισσας Μάνας" στην Επάνω Σκάλα.

Η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την εκδήλωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey