Τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Αιολικού Ζαφείρη Κάκαρη μετέφερε Δήμαρχος σε νοσοκομείο

06/07/2023 - 15:49 Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2023 - 16:04

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανιωνίου  Ζαφείρης Κάκαρης που είχε αγωνιστεί και στον Αιολικό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, από το δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, δήλωσε ότι μετέφερε έναν 75χρονο με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο με δικό του αυτοκίνητο, επειδή το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να φτάσει στην παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι πρόκειται για πρώην παίκτη του Πανιωνίου και σύμφωνα με το Newsit.gr, ο άνδρας που υπέστη εγκεφαλικό είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των “κυανέρυθρων”, Ζαφείρης Κάκαρης. Ο Κάκαρης ήταν ο τερματοφύλακας του πρώτου Κυπέλλου του Πανιωνίου (3-1 την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης”, το 1979), έχει τις περισσότερες συμμετοχές απ’ όλους τους τερματοφύλακες του «Ιστορικού» και μάλιστα έπαιξε και στην Εθνική.

kakaris-aponomi-2023-sfaa.jpg (770×535)

Υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαύρο, τον Αναστόπουλο, τον Σαραβάκο και με τον Δεληκάρη (στον Αργοναύτη Πειραιά). Αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Πανιώνιο, αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Αιολικό. Μάλιστα, πριν την έναρξη του φετινού αγώνα του Αιολικού στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιωνιο (1-1), ο Σύλλογος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας απένειμε τιμητική πλακέτα στον βετεράνο τερματοφύλακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey