Γιώργος Νεστορίδης:«Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας, η ανάσα μας»

08/07/2023 - 16:53

Στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη. Ο Γιώργος Νεστορίδης μίλησε για τε μεγάλα επιτεύγματα του πατέρα του με την φανέλα της ΑΕΚ, τη φετινή πορεία της ομάδας και για την ακαδημία που έχει ιδρύσει από το 2016.

Ο Γιώργος Νεστορίδης επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί μας, με αφορμή τη λαμπερή εκδήλωση της Λέσχη φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης για τα 50 χρόνια ζωής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 8/7 το βράδυ στο κέντρο «Κλάβας» στη Χαραμίδα.

Ο ίδιος αγωνίστηκε σε όλες τα τμήματα της ΑΕΚ, εκτός από την ανδρική ομάδα, όπως και σε άλλες ομάδες σε εθνικές κατηγορίες. Είναι ιδρυτής και προπονητής της ακαδημίας Nestoras FC, η οποία συνεργάζεται και με την ΑΕΚ.

Ο κ. Νεστορίδης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην «χρυσή εποχή» του Κώστα Νεστορίδη και σε κάποιες άγνωστες ιστορίες για τον ίδιο. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για την ημέρα των εγκαινίων της OPAP ARENA, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.

Επιπλέον, έγινε λόγος για την φετινή πορεία της ομάδας με την κατάκτηση του νταμπλ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τονίζοντας ότι, «η ΑΕΚ είναι η ζωή μας, η ανάσα μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ΑΕΚ.»

Στο τέλος, ο Γιώργος Νεστορίδης σημείωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με τον συνδυασμό του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey