Στον Ατσαλένιο ο Περικλής Προβατάς

26/07/2023 - 11:59 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2023 - 12:03

O ταλαντούχος Μυτιληνιός κεντρικός αμυντικός Περικλής Προβατάς αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας του Ατσαλένιου, που θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου, θα ενταχθεί την πρώτη χρονιά στη δεύτερη ομάδα του ΠΟΑ, τον Κεραυνό, που αποτελείται από τις αναπτυξιακές ηλικίες 2007 και 2008 και αγωνίζεται στο υψηλότερο πρωτάθλημα την Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου. Ο Προβατάς ξεχωρίζει για τα σωματικά του προσόντα 1,89 ύψος, όσο για την δυναμική στον τρόπο του παιχνιδιού του. 

Σημαντικό ρόλο για την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κρήτη, έπαιξε ο Μυτιληνιός FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τους διοικούντες του σωματείου. Υπεύθυνος ακαδημιών του Π.Ο Ατσαλένιου είναι ο Νίκος Μακράκης και προπονητής του Κεραυνού ο Άρης Μαυρογιαννάκης.

provatas-xatzinikolaou-atsalenios.jpg (770×623)

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μίλησε στο "SL":"Είχα δει τον Περικλή τον περασμένο Μάρτιο σε αγώνα στην Μυτιλήνη καλεσμένος από την οικογένεια του. Διέκρινα κάποια στοιχεία και μετά από ώριμη σκέψη και το γεγονός ότι η αδερφή του ζει μόνιμα και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και την γνώμη του γνωστού προπονητή και φίλο μου Γιάννη Χατζηνικολάου, έδωσα το πράσινο φως για την μετακίνηση αυτή. Ο Περικλής έχει την όρεξη να εξελιχθεί να βελτιωθεί και να παλέψει για το όνειρο του.

Κακά τα ψέματα οι συνθήκες και η πλειάδα των ομάδων εδώ (σε υψηλότερες κατηγορίες από ότι στο δικό μας νησί) είναι περισσότερες και υψηλότερες. Θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Βόϊκο και όλο το staff, για την εξαιρετική τους δουλειά και την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά και την άμεση ανταπόκριση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey