Ο πολιτικός μηχανικός και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Ταξιάρχης Βέρρος, φέρεται να εξέφρασε ενδιαφέρον για να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λέσβου, ήρθε ήδη σε πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Μάλιστα λέγεται, πως το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με τα κοινά του συλλόγου είναι σοβαρό και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος. Ίδωμεν...

Πηγή: gazzetta.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Ταξιάρχης Βέρρος δεν έχει εμπλακεί τυχαία στο διοικητικό σίριαλ του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το ενδιαφέρον που επικαλείται το παραπάνω ρεπορτάζ, είναι μεν υπαρκτό, εκφράζεται όμως μέσω ενός γκρουπ επιχειρηματιών που έχουν προτείνει ουσιαστικά στον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να μπει ως "μπροστάρης" στη νέα εποχή των "Ποντίων".

Το εν λόγω γκρουπ αποτελείται από επιφανείς επιχειρηματίες, που για τους δικους τους λόγους ο καθένας, δε θέλει -την παρούσα χρονική στιγμή- να αναλάβει ηγετικό ρόλο ή "καρέκλα" στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδό του στη Football League 2, μέσω του 2ου ομίλου στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Αυτό δε σημαίνει πάντως πως ο Ταξιάρχης Βέρρος, που πληροφορίες τον συνδέουν με το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα, θα δεχτεί τελικά να αναλάβει την Προεδρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς...