"Κεραυνοί" Χατζηαποστόλου κατά Πιλάβιου

24/05/2011 - 17:30

Ο  πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Χατζηαποστόλου, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή "Αθλητικό Μεσημέρι" με τον Μανόλη Χρονάκη, όπου "άστραψε και βρόντηξε" κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου στον Athletic Radio 104,2:

Για το έγγραφο του Ηρακλή, που έδειξε στη Βουλή ο κ. Πιλάβιος…

"Το να δείξει το χαρτί της πλαστής ενημερότητας στο Κοινοβούλιο δεν είναι άξιο Προέδρου. Είναι δυνατόν να το βγάλει δημόσια, για να επωφεληθεί κάποια ομάδα; Δεν μπορεί να είμαι εναντία στο αυτοδιοίκητο, αλλά πού κωλύεται αυτό στο να ανοίξουν οι φάκελοι; Είναι κοροϊδία. Δεν είναι σοβαρό αυτό. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όπως δεν γίνεται να βάζεις στην Β΄Εθνική τα ίδια κριτήρια με την Α'. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Δεν γίνεται μια ομάδα που θα παίξει Ευρώπη να έχει τα ίδια κριτήρια με μια ομάδα Β΄ Εθνικής."

Για το μη άνοιγμα των φακέλων…

"Για να μην υπάρχουν σκιές, να ανοιχθούν οι φάκελοι.  Πώς θα πείσεις κάποιον ότι δε λειτουργείς για προσωπικά οφέλη; Το κάνει για ιδιοτελής σκοπούς. Τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η ημερομηνία, βγάζεις πλαστές ενημερότητες; Δεν ωφελείς έτσι κάποιον;" 

Για τα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης…

"Όλους αυτούς στην Επιτροπή τους βάζει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και αυτός έχει επαφή μαζί τους. Όταν με βάζεις σε μια θέση, έμμεσα δεν με βάζεις για να εξυπηρετώ και κάποια συμφέροντα σου; Πως γίνεται να μην τον συμβουλεύονται τον κ. Πιλάβιο;"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey