Παραδοχή Ιωνικού για τα πλαστά!

26/05/2011 - 13:49

Το δρόμο προς τη Football League 2 παίρνει ο Ιωνικός, καθώς η νικαιώτικη ΠΑΕ παραδέχθηκε την ύπαρξη παραποιημένων ενημεροτήτων. Έμμεση παραδοχή και από τον Εθνικό, οι άνθρωποι του οποίου είπαν πως έχει παρέλθει το αδίκημα της πλαστογραφίας. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναμένεται ωστόσο να βγει την ερχόμενη Πέμπτη, αφού Ιωνικός και Εθνικός μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα ως την Τρίτη.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης των πλαστών δελτίων, η ΠΑΕ Ιωνικός υποστήριξε ότι οι ενημερότητες που κατατέθηκαν στην ΕΠΟ είχαν παραποιηθεί από τον λογιστή της εταιρείας, ο οποίος διώκεται για την υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ομάδας.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως μετά από αυτή την εξέλιξη ο υποβιβασμός στη Football League 2 είναι προ των πυλών για τον Ιωνικό.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται εμμέσως και η ΠΑΕ Εθνικός, αφού υποστηρίχθηκε ότι έχει παρέλθει το αδίκημα της πλαστογραφίας από τη στιγμή που πέρασε ο μήνας, κατά τον οποίο οι υπόλοιπες ομάδες μπορούσαν να καταθέσουν προσφυγή.

Στους ισχυρισμούς του Εθνικού αντέδρασαν άμεσα οι νομικοί της Καλλιθέας, λέγοντας πως πρόκειται για προσβλητικούς ισχυρισμούς, ενώ οι νομικοί του Εθνικού έχουν θλιβερή επιχειρηματολογία και υπάρχουν έγγραφα φαντάσματα.

Η Καλλιθέα, αν και τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προσδοκά σε απ' ευθείας υποβιβασμό του Ιωνικού και του Εθνικού ώστε να μπει στις θέσεις των play out, διεκδικώντας την παραμονή της στην κατηγορία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν υπάρχουν πιθανότητες τυχόν υποβιβασμός των δύο ΠΑΕ να επιφέρει αλλαγές στον αριθμό των ομάδων, που θα ανέβουν φέτος από τα play off της Football League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey