Ψωμιάδης καλεί Παυλή στην Καβάλα!

01/06/2011 - 15:26 Τελευταία τροποποίηση στις 01/06/2011 - 16:00

Στη superleague και στην ομάδα της Καβάλας φαίνεται να καταλήγει ο Μιχάλης Παυλής. Ο 22χρονος Μυτιληνιός επιθετικός που την χρονιά που έφυγε, αγωνίσθηκε για λίγους μήνες στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και με το τέλος του πρωταθλήματος δέχθηκε πρόταση από το αφεντικό των Αργοναυτών Μάκη Ψωμιάδη, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του παίκτη ο Μιχάλης Παυλής έκανε ταξίδι αστραπή στην Καβάλα μίλησε με τους ανθρώπους της και βλέπει με καλό μάτι την ένταξη του στην ομάδα και την παρουσία του σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της superIeague μετά την ΑΕΚ από την οποία ξεκίνησε.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, θέλοντας προφανώς να το κρατήσει μυστικό μέχρι να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του, αλλά ο πατέρας του Παυλή  το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι υπάρχει θέμα με τον γιό του και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

«Ο κ. Ψωμιάδης έδειξε ενδιαφέρον για τον Μιχάλη τον θέλει στην ομάδα και πιστεύω ότι πολύ σύντομα το θέμα θα κλείσει θετικά. Άλλωστε και ο Μιχάλης θέλει να παίξει στην Καβάλα και εύχομαι το όνειρο του να πραγματοποιηθεί», είπε ο Βαγγέλης Παυλής στο sportlesvos.gr.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey