Κρίσιμη εβδομάδα για όλα!

14/06/2011 - 11:41

Κρίσιμη εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και να δοθούν λύσεις, ώστε να σταματήσει το άθλημα να είναι εγκλωβισμένο.

Σε ότι αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων, ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής απαντούν αρνητικά στην πρόταση της ΕΠΟ να σταλούν οι φάκελοί τους στην UEFA, ζητώντας η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να λάβει στα χέρια της τους φακέλους όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της Football League.

Aπό την πλευρά της, η ΕΠΟ προσανατολίζεται στη διεξαγωγή Δ.Σ (άτυπου), το οποίο πιθανόν θα γίνει την Τετάρτη, και σε αυτό θα αποφασιστεί το αν θα παραμείνει κλειστή η Ομοσπονδία ή αν θα επαναλειτουργήσει.

Παράλληλα, θα γίνει γνωστό το πως θα χειριστεί η ΕΠΟ τόσο το θέμα του ΟΦΗ όσο και αυτά των αδειοδοτήσεων και των πλαστογραφιών, για την οποία υπόθεση αναμένεται το πόρισμα της έρευνας του αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΟ θα σηματοδοτήσει τις όποιες εξελίξεις, απαιτούνται ωστόσο νέα στοιχεία για τις πλαστογραφίες, το θέμα του ΟΦΗ και τις αδειοδοτήσεις, θέματα που αυτή τη στιγμή παραμένουν ανοικτά.

Τέλος, όπως έχει διαρρεύσει, θα βρεθεί στην Αθήνα εντός της εβδομάδας αξιωματούχος της UEFA.

Πηγή: soccerplus.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey