ΣΤΗΜΕΝΑ: Ο Μπέος... προϊδεάζει τον Κασάπη

26/06/2011 - 16:15 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2011 - 19:13

Από τις εκατοντάδες σελίδες του πορίσματος της Εισαγγελείας, αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχονται σιγά-σιγά στη δημοσιότητα πρόσωπα και καταστάσεις, που αποδεδειγμένα μέσα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε απασχόλησαν έμμεσα ή άμεσα και τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Λέσβου.

Στους νέους καυτούς διαλόγους του Αχιλλέα Μπέου, τους οποίους δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα sport-fm.gr, γίνεται λόγος και σε έναν... παλιό μας γνώριμο. Τον πρώην προπονητή της ΑΕΛΚ Μιχάλη Κασάπη.

Η συγκεκριμένη συνομιλία έχει καταγραφεί στις 7 Φεβρουαρίου του 2011, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Βοιωτού τεχνικού από τον πάγκο των Καλλονιατών και ελάχιστες ώρες μετά τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, που έφερναν τον Κασάπη μια ανάσα από τον πάγκο της Νίκης Βόλου (διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr εκείνο τον καιρό).

Η Νίκη Βόλου προσπαθεί να προσλάβει τον Κασάπη στο πόστο του προπονητή και ο Μπέος φέρεται να ζητά προστακτικά από το συνομιλητή του Νίκο Ζερβό, να επικοινωνήσει με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛΚ και να τον... προϊδεάσει για τον πόλεμο που θα υποστεί αν ενδώσει στο... φλερτ του Στράτου Γιδόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελείας: "Την 7-2-2011, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στο Νίκο ΖΕΡΒΟ και του λέει: «Πάρε τον Παπαδημητρίου και πες του να πάρει τον Μιχάλη τον ΚΑΣΑΠΗ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Καλλονής Λέσβου, ομάδα της Γ’ Εθνικής και πρώην παίκτη της ΑΕΚ) να του πει να μην κάνει καμιά μαλ... και έρθει εδώ στο Βόλο, θα φάει και πολύ ξύλο, είναι όλοι απλήρωτοί και ό,τι του πει ο Γιδόπουλος είναι ψέμα, από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχει καμία τύχη πες του. Και είναι και σε κόντρα και με μένα, θα τον πολεμήσω εγώ πες του. Τώρα πες του να τον ειδοποιήσει, μην τυχόν και έρθει...".

Οι πληροφορίες από τα Μέσα Ενημέρωσης Πανελλαδικής εμβέλειας αναφέρουν πως ακολουθεί και δεύτερο... τσουνάμι στημένων αγώνων, που αφορούν τη Super League αλλά και τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ οι συνομιλίες που έχει καταγράψει ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ και θα δουν προσεχώς το φως της δημοσιότητας, θα προκαλέσουν ξανά πάταγο!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να γίνουν αποκαλύψεις και για τη Football League 2, αφού όπως υποστηρίζουν και σε αυτή την κατηγορία, το παρασκήνιο ήταν έντονο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey