Συναγερμός στο αεροδρόμιο λόγω... Καλόπουλου!

26/06/2011 - 21:39 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2011 - 22:05

Ένας... μίνι συναγερμός προκλήθηκε στη Μυτιλήνη το μεσημέρι, με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να πληροφορείται την άφιξη ενός εκ των φερομένων ως υπόπτων στην υπόθεση των στημένων... 

Ο άρχων του πρόσφατου ντέρμπι των "αιωνίων" Δημήτρης Καλόπουλος επισκέφτηκε με την οικογένειά του τη Λέσβο για να προσκυνήσει στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου -κάτι που κάνουν και πολλοί αθλητές κάθε καλοκαίρι- και η Αστυνομία τέθηκε σε επιφυλακή λόγω του ότι έχει εκδοθεί για τον ίδιο αρμοδίως, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν προκύπτει από πουθενά πως ο γνωστός διαιτητής που αποτέλεσε την "πέτρα του σκανδάλου" για το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" είχε... κακό σκοπό και εννοούμε πρόθεση για να φύγει εκτός Ελλάδος, αλλά η Αστυνομία δεδομένου πως αυτές τις ημέρες εκτελούνται πολλές πτήσεις τσάρτερ για το εξωτερικό, έλαβε τα...μέτρα της.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου Δημήτρη Κουρσουμπά και με τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Λέσβου Θεόδωρο Στεργίου, επιβεβαιώνοντας τις  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του για την άφιξη του διεθνούς ρέφερι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey