ΣΤΗΜΕΝΑ: Άγνοια δηλώνει ο Στεργίου!

18/07/2011 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2011 - 15:47

Το όνομα του Θόδωρου Στεργίου, αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Λέσβου, ενεπλάκη στην υπόθεση των στημένων αγώνων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού αναφέρεται σε μια από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του Γιώργο Τσακογιάννη, στο πόρισμα της Αστυνομίας, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας "Goal News".

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Θόδωρο Στεργίου, ο οποίος στο άκουσμα της πληροφορίας... έπεσε από τα σύννεφα και αρχικά νόμιζε, ότι του κάναμε... πλάκα! Όταν ωστόσο η κουβέντα σοβάρεψε, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΛ έδειξε έκπληκτος, ζητώντας μας περισσότερες λεπτομέρειες από το εν λόγω ρεπορτάζ, μην μπορώντας να διανοηθεί πώς το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στον ογκοδέστατο φάκελο της δικογραφίας.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportlesvos.gr, ο Θόδωρος Στεργίου τόνισε: "Ειλικρινά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Δε γνωρίζω κανέναν από όσους αναφέρονται στη συγκεκριμένη συνομιλία. Το μόνο που μπορώ να εικάσω αυτή τη στιγμή, είναι πως κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά μου, αλλά και την ιδιότητά μου ως αρχιδιαιτητή στην ΕΠΣΛ, ώστε να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα ή να πουλήσει εκδούλευση. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey