Γελάει ο κόσμος με τα play off!

20/07/2011 - 10:47

Έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση το ΔΣ της Football League αποφάσισε να γίνουν play off μόνο στην Β' Εθνική, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, της Δόξας Δράμας και του Διαγόρα, ενώ απέβαλλαν από τη διαδικασία τα Τρίκαλα, λόγω πλαστογραφίας. Καμία απολύτως εξέλιξη για τα play out της Β' και τα play off της Γ' Εθνικής, αφού η βαθμολογία στη δεύτερη στην τάξη κατηγορία επικυρώθηκε μέχρι τη... 12η θέση!

Ενταση, φωνές, λεκτικές αντιπαραθέσεις. Όλα τα είχε το χθεσινό ΔΣ της Football League που ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα! Οι άνθρωποι της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου δεν προχώρησαν σε επικύρωση της βαθμολογίας από τη... 13η θέση και κάτω, διότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις και ως εκ τούτου, έμειναν ξεκρέμαστες και οι ομάδες της Γ' Εθνικής.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να θέσει οριστικά εκτός πλέι οφ τα Τρίκαλα. Οι "κυανέρυθροι", οι οποίοι κέρδισαν την έφεση που κατέθεσαν, αλλά πλέον κινδυνεύουν με υποβιβασμό, δεν θα συμμετέχουν στα πλέι οφ λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα για την πλαστή εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν πριν από περίπου ένα χρόνο στην ΕΕΑ.

Αρχικά ακούστηκε ως σκέψη να γίνουν τα μπαράζ ανόδου με τρεις ομάδες, Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Δόξα Δράμας, ωστόσο αυτό το σενάριο προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου των Βοιωτών Γιάννη Κομπότη, που ζήτησε να συμμετάσχει και ο Πανθρακικός, αν ο Διαγόρας δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω έλλειψης παικτών. Αυτό έκανε έξαλλο τον πρόεδρο των Κρητικών, Νίκο Μαχλά, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού. Η πρόταση άλλαξε και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ, με την παρουσία του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, του Διαγόρα και της Δόξας Δράμας.

Το... γελοίο της υπόθεσης είναι τα παιχνίδια θα είναι διπλά, όμως θα διεξαχθούν όλα στην Αθήνα, στα γήπεδα της Φυλής και της Νέας Σμύρνης! Η σέντρα θα γίνει στις 22 Ιουλίου και η τελευταία αγωνιστική την 1η Αυγούστου, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα θα γίνουν ματς στις 22, 24, 26 και 28 Ιουλίου, με διαδικασίες εξπρές δηλαδή, μέσα στον καύσωνα. Η ειδική βαθμολογία των ομάδων θα έχει ως εξής: ΟΦΗ 4 , Λεβαδειακός 2, Δόξα Δράμας 1 και Διαγόρας χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά αγωνιστική:

1η αγωνιστική – 22 Ιουλίου
Λεβαδειακός – ΟΦΗ
Διαγόρας – Δόξα Δράμας

2η αγωνιστική – 24 Ιουλίου
Διαγόρας – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ

3η αγωνιστική – 26 Ιουλίου
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
ΟΦΗ – Διαγόρας

4η αγωνιστική – 28 Ιουλίου
ΟΔΦΗ – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – Διαγόρας

5η αγωνιστική – 30 Ιουλίου
Λεβαδειακός – Διαγόρας
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας

6η αγωνιστική – 1 Αυγούστου
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός
Διαγόρας – ΟΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey