Κλείνει την κάνουλα ο ΟΠΑΠ!

24/08/2011 - 13:33

Οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ, βασικού χορηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισαν να αποσύρουν τις χρηματοδοτήσεις τους προς τις επαγγελματικές κατηγορίες, παρακολουθώντας τις εξελίξεις μέχρι τον Οκτώβριο και ανάλογα θα αποφασίσει, για το αν θα καλέσει εκ νέου τους συνεταιρισμούς σε συζητήσεις ή θα βάλει οριστικό τέλος στις επιχορηγήσεις.

Σε ό,τι σχετίζεται με τις διαφημίσεις της εταιρείας στις φανέλες των ομάδων, η διαφήμιση θα παραμείνει ως έχει και δε θα υπάρξει μείωση στις χορηγίες, αφού υπάρχουν ξεχωριστές ρήτρες και οι συνεργασίες αυτού του είδους με τις διάφορες ΠΑΕ, διέπονται από διμερείς συμφωνίες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει απώλεια εσόδων για τις ΠΑΕ που σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπερνά και τις 600.000€ στη Football League, χρήματα που ευελπιστούσε να εισπράξει και η ΑΕΛΚ από τη διαφαινόμενη συμμετοχή της στη Β' Εθνική.

Στην συνεδρίαση της Τρίτης ελήφθη απόφαση για περικοπές και προς την ΕΠΟ, σε ό,τι έχει να κάνει με το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ όπως διευκρινίστηκε δεν επηρεάζονται η Εθνική μας ομάδα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο ΟΠΑΠ κατήγγειλε τις ατομικές συμφωνίες με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey