Σαρωτική η Ελλάδα με Βούρο!

26/08/2011 - 16:02 Τελευταία τροποποίηση στις 26/08/2011 - 16:13

Σαρωτική ήταν η Εθνική μας ομάδα των παίδων, που σκόρπισε στους... πέντε ανέμους την αντίστοιχη της Βουλγαρίας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων της Κοζάνης και έληξε με το εμφατικό 5-0 υπέρ της Ελλάδας.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σκόραραν οι Μήλιος (3'), Θαναηλάκης (51'), Βέργος (73’, 77’) και Πολίμος (82’), ενώ για 45 λεπτά αγωνίστηκε σε όλο το Β' Ημίχρονο ο Μυτιληνιός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Πραξιτέλης Βούρος, φορώντας για ακόμα μια φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στη φιλική αυτή αναμέτρηση, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και ειδικότερα από τη διάθεση και τη συνέπεια που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΕΛΛΑΔΑ (Α’): Στρέζος, Καραμπάς, Μαρκάκης, Μπαντούνας, Βλάχος, Τεπελίδης, Φούντας, Βέργος, Μήλιος, Παπαδόπουλος, Κοβάτσης.
ΕΛΛΑΔΑ (Β’): Γκέκας, Στάικος, Βέργος, Σωτηράκος, Βόσδου, Πολίμος, Ναυπλιώτης, Πραξιτέλης Βούρος, Θαναηλάκης, Πόποβιτς, Γκίτζιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey