Ο Γιάννης Θωμαϊδης Περιφερειακός προπονητής του Αιγαίου

03/11/2011 - 15:45

Στην πρόσληψη του Γιάννη Θωμαϊδη ως περιφερειακό προπονητής για τις ποδοσφαιρικές ενώσεις των νησιών του Αιγαίου, προχώρησε η ΕΠΟ δίνοντας  του το χρίσμα.

Ο Γιάννης Θωμαϊδης που έπαιξε στο παρελθόν ποδόσφαιρο σε Εορδαϊκό, Παναθηναϊκό, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Άρτα, Καστοριά, Μακεδονικό και στον ΠΑΟ Νέων Επιβατών βρέθηκε μάλιστα και στην Ρόδο παρακολουθώντας τον 1ο γύρο του ενωσιακού πρωταθλήματος, τσεκάροντας ορισμένους παίκτες που είχαν καλή απόδοση και διακρίθηκαν με τις ομάδες τους.

Ο ίδιος τώρα θα έχει την όλη ευθύνη σε συνεργασία με τους προπονητές της κάθε ΕΠΣ για την συγκρότηση των περιφερειακών ομάδων παίδων νέων, ώστε να συνεχίσει τη συμμετοχή της στη 2η φάση της διοργάνωσης.

Μουντανάρης προπονητής των Παίδων της Λέσβου και Βαριεμέζης της Νέων θα έχουν συνάντηση το επόμενο διάστημα με τον ίδιο τον Θωμαϊδη και θα τον ενημερώσουν για το δυναμικό των ομάδων τους, δίνοντας του μια πρώτη εικόνα από την δουλειά τους στις ομάδες αλλά και για τα ταλέντα που έχουν στα χέρια τους ώστε να μπορέσει να σχηματίσει μια πρώτη άποψη για τις μικτές μας ομάδες.

Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) και μάλιστα το καλοκαίρι που πέρασε βρέθηκε μια ανάσα να είναι στο τεχνικό τιμ του Πανθρακικού αλλά και του Πανιωνίου όμως κατέληξε στην θέση του περιφερειακού προπονητή. Ακόμη πέρασε ως προπονητής από τις ακαδημίες του Ηρακλή ενώ έχει και το ανώτερο δίπλωμα σε ότι αφορά τους προπονητές το UEFA PRO. Μάλιστα σχετικά με την εξειδίκευση του για τις μικρές ηλικίες παρακολούθησε για 4 ημέρες σεμινάρια προπονητών που έγινε στην Ολλανδία με επίκεντρο την Εθνική Ομάδα Παίδων της χώρας της τουλίπας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey