Αθανασίου: "Να ερευνηθούν με προσοχή τα όσα καταγγέλλονται..."

16/06/2012 - 21:25

Επικοινωνώντας με το «SL» σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, πραγματοποίησε μία δήλωση παρέμβαση ουσιαστικά, αναφορικά με τις καταγγελίες του Προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια εις βάρος του Προέδρου της ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη.

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με λεσβιακή καταγωγή, δεν δίστασε να καταθέσει την άποψη του για ένα θέμα… «ταμπού» για τη Λεσβιακή κοινωνία, όπου κανείς δεν τολμά να σχολιάσει το οτιδήποτε είτε υπέρ, είτε κατά της πλευράς του λεσβιακού μας σωματείου, για τα κατά τα άλλα πρωτοφανή που καταγγέλλονται. Μάλιστα ο κ. Αθανασίου παρενέβη και στη «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που τελεί υπό την προστασία της πολιτείας. Συνεπώς κάθε καταγγελία πρέπει να ερευνάται με προσοχή από τις αρμόδιες δικαστικές και αθλητικές αρχές έτσι ώστε να μην καταλείπεται καμία σκιά που να βλάπτει. Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον ελληνικό αθλητισμό έτσι ώστε να ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία του".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey