Kρίνεται το μέλλον για Ολυμπιακό Β. και Καβάλα

18/07/2012 - 12:23

Έχοντας εγκριθεί η μετοχική τους σύνθεση κάτι που τους επιτρέπει να μετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα περιμένουν την ΕΠΟ να τους πει σε ποια κατηγορία θα παίζουν.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία θα συζητήσει το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει την Τρίτη (24/7) και από εκεί θα γίνει πιο σαφές τι θα επακολουθήσει, με τα βλέμματα και των δύο ομάδων να είναι στραμμένα εκεί.

Τόσο Ολυμπιακός Βόλου, όσο Καβάλα πέρασαν από την ΕΕΑ όπως τους είχε υποδειχθεί, και πλέον ευελπιστούν να παίζουν από τη νέα σεζόν σε μια από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την πλευρά της η Σούπερ Λίγκα έχει "κλείσει" την πόρτα της, καθώς δεν μπαίνει θέμα αναδιάρθωσης.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο αναφέρει πως οι δύο ομάδες θα παίζουν στην Football League. Ωστόσο ακόμη και αυτό είναι δύσκολο κάθως για να εγκριθεί κάτι τέτοιο, τα σωματεία της Ένωσης Football League, Football League 2 θα ζητήσουν να πάρουν κάποια ανταλλάγματα.

Βέβαια το ενδεχόμενο της Football League 2 το οποίο χαρακτηρίζεται ως μη χείρον βέλτιστο είναι ακόμη ποιο εφικτό και για τις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως η Καβάλα την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνικη, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μετείχε σε κανένα πρωτάθλημα.

(Πηγή: soccerplus.gr, Ρεπορτάζ: Βασίλης Ποντικός)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey