Η επιστροφή του Παυλή στην ΑΕΚ

18/07/2012 - 14:27

Ο Μιχάλης Παυλής επιστρέφει στην ΑΕΚ, με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο να δείχνει έτοιμος να του δώσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός γυρίζει προκειμένου να δοκιμαστεί στις προπονήσεις, διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο γνωστός για τα φανατικά του ΑΕΚτσίδικα αισθήματα Παυλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Βλάχο και του ζήτησε μία ευκαιρία...

Ο τρόπος που μίλησε στον Βλάχο, η δίψα που έχει να γυρίσει και να παίξει στην ΑΕΚ, έπεισε τον προπονητή, ο οποίος και του έδωσε το ελεύθερο να πάει το απόγευμα στα Σπάτα και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Παυλής λοιπόν θα πάει το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο να δοκιμαστεί και εφόσον κριθεί έτοιμος να προσφέρει θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 23χρονος από τα Λουτρά έφυγε από την ΑΕΚ μετά τη σεζόν 2009-10. Μετρούσε 5 συμμετοχές με 1 γκολ τη χρονιά 2007-08, 10 συμμετοχές με 1 γκολ τη σεζόν 2008-09 και 9 συμμετοχές την τελευταία του σεζόν στην ΑΕΚ. Έπειτα πέρασε από τον Εθνικό Αστέρα σα δανεικός από την Ένωση ως τον Γενάρη του 2011, όταν και έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey