Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός Κ20 του Βούρου

10/09/2012 - 13:54 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2012 - 14:04

Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού δίνει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα την Τετάρτη (12/9), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των ομίλων του ΝextGen Series, μια διοργάνωση που χαρακτηρίζεται ως Champions League Νέων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την αντίστοιχη ομάδα της Άρσεναλ και θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-0).

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα συνεχίζεται και μάλιστα την Παρασκευή το πρωί, έδωσαν ένα δυνατό φιλικό αγώνα με τους επαγγελματίες της πρώτης ομάδας.

Ο τεχνικός Μπερν Στορκ δοκίμασε διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησε ακόμη και ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα, στην ήττα με 2-1 από τους άνδρες.

Οι μικροί του Ολυμπιακού, με τον Μυτιληνιό Πραξιτέλη βούρο πιθανότατα στην αποστολή, χρειάζονται και θα πρέπει να έχουν τη στήριξη του κόσμου σε αυτόν τον πολύ δυνατό αγώνα. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γίνονται γνωστοί οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων, που θα τιμώνται σε όλες τις θύρες 5€, πλην της θύρας των VIP που η τιμή τους είναι 30€. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey