Αποφασίζει η ΕΠΣΛ για στήριξη στις εκλογές της ΕΠΟ

11/09/2012 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2012 - 13:17

Στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου όλα δείχνουν πως θα δώσουν στήριξη στον Γιώργο Σαρρή, στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα διεξαχθούν στις 6 του Οκτώβρη.

Ωστόσο, η απόφαση δε δείχνει να είναι ομόφωνη αφού εντός της Ένωσης υπάρχουν μέλη του ΔΣ που υποστηρίζουν ανοικτά τον έτερο υποψήφιο και πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ζαφειρίου σκοπεύει να διεκδικήσει το χρίσμα του αντιπροσώπου της ΕΠΣΛ ως προς την εκλογική διαδικασία, κοντράροντας ανοικτά τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, που τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Σαρρή.

Τα δεδομένα πάντως είναι σαφέστατα υπέρ του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου και πολύ δύσκολα (έως απίθανα) να γίνει η ανατροπή του σκηνικού.

Στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αθήνας συζητιέται μάλιστα πολύ έντονα, σε περίπτωση που επικρατήσει ο Σαρρής στις εκλογές, η πιθανή αξιοποίηση του Σταύρου Ψαρρόπουλου σε ένα πόστο που το γνωρίζει πολύ καλά, αφού το είχε αναλάβει και στο παρελθόν. Εκείνο του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειακού Πρωταθλήματος, προς αντικατάσταση του Βαγγέλη Τοπολιάτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey