Τεράστια στήριξη στον Παυλή!

04/01/2014 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2014 - 12:44

Pavlis_Rivaldo1Οι έντονα συναιθηματικά φορτισμένες πρώτες ώρες, μετά την ανακοίνωση του πρόωρου τέλους στην καριέρα του, πέρασαν για τον Μιχάλη Παυλή, όμως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, της ΑΕΚ, αλλά και όλων των ομάδων δεν τον άφησαν να αισθανθεί σε κανένα λεπτό μόνος σε αυτή τη δύσκολη απόφαση ζωής του.

Ο καταιγισμός μηνυμάτων συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η στήριξη από συμπαίκτες, φίλους, γνωστούς, άγνωστους και οι επίσημες τοποθετήσεις των στελεχών της ΑΕΚ για το μέλλον του στην οικογένεια της Ένωσης, έκαναν σίγουρα τον Μιχάλη Παυλή να αισθάνεται μια κάποια ανακούφιση, αν και ο πόνος δεν μπορεί να διαγραφεί μονομιάς.

Ο μαχητής Παυλής γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για μια ολόκληρη γενιά, συνώνυμο της πίστης, της αφοσίωσης, της καθημερινής πάλης. Ένα παιδί που έζησε το όνειρο του, έπαιξε στην ομάδα της καρδιάς του φορώντας τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος πλάι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Ριβάλντο, o Ζήκος, ο Λυμπερόπουλος. Κι όταν το όνειρο έγινε εφιάλτης, το Μάιο του 2010, ο Μιχάλης ξεκίνησε το δικό του "Γολγοθά", χωρίς ποτέ να το βάλει κάτω, πεπεισμένος ότι μπορεί και θα νικήσει την αρρώστια.

Η χθεσινή δήλωση του Προέδρου της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη ενήργησε σα βάλσαμο στις "πληγές" του. «Είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί όπως ο Μιχάλης Παυλής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολλά όνειρα στην ομάδα της καρδιάς του, να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί  πρόωρα από την ενεργό δράση. Δυστυχώς όμως η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εδώ χρειάζεται να σε αγκαλιάσει και να σου προσφέρει στήριξη μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News, ο Παυλής θα ξεκινήσει σύντομα μαθήματα προπονητικής, ώστε να ενταχθεί άμεσα στο τεχνικό τιμ της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey