Στην Εθνική U17 ο Σαλταμάρας!

11/02/2014 - 14:23

saltamaras_ethniki_paidon_greece1Έχοντας σαν παράσημο ήδη την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους για δοκιμή το περασμένο καλοκαίρι, ο Στρατής Σαλταμάρας, γιος του αείμνηστου Παναγιώτη, κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Παίδων για να αγωνιστεί στο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Ουκρανίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (12/2) στο Λουτράκι!

Το πλέον αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο νεαρός αμυντικός του Οδυσσέα Ελύτη, που είχε κληθεί και στο παρελθόν στην Εθνική, κερδίζοντας με τη νέα του κλήση μία θέση στην ομάδα, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής, που αγωνίζεται σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος! Γεγονός που αφενός δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμά του, αφετέρου αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Λέσβο, τόσο στον Οδυσσέα Ελύτη όσο και στα τμήματα των Μικτών της ΕΠΣ Λέσβου! Για την ιστορία, το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων, γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους αγώνες της διοργάνωσης «Elite Round».

Στην Εθνική U19 Βούρος και Γιουκαρής

Παράλληλα, δύο ακόμα Λέσβιοι κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής νέων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για προπονήσεις. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα θα βρίσκεται 17-19 Φεβρουαρίου ο Ραφαήλ Γιουκαρής της ΑΕΛΚ, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια και με τον Πραξιτέλη Βούρο του Ολυμπιακού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey