Έπαιξε ο Σαλταμάρας με Ουκρανία!

13/02/2014 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2014 - 15:36

Saltamaras_Ethniki_paidon1Την παρθενική του συμμετοχή σε επίσημο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας παίδων έκανε ο Στρατής Σαλταμάρας, στην αναμέτρηση με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουκρανίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας εν όψει της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, που θα γίνει στην Πάτρα (25-30/3). Η Ελλάδα κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ των Λάμπρου (16') και Γκρόσιου (30'), έχοντας την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του στο sports-academies.gr, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάμπης Ζελενίτσας τόνισε: «Ήταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από την Elite Round και θέλαμε να δούμε την κατάσταση των παιδιών. Η απόδοση της ομάδας είχε κάποιες διακυμάνσεις, όμως αυτό ήταν φυσιολογικό καθώς χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε περισσότερα γκολ, όμως δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο και φιλοδοξούμε να είμαστε έτοιμοι στα τέλη Μαρτίου για τους επίσημους αγώνες.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ την τοπική Ένωση για την άψογη οργάνωση του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Πάτρα. Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο ότι είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε διεθνείς αγώνες με απόλυτη επιτυχία».

H σύνθεση της Εθνικής παίδων:
ΕΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος (55' Θ. Τσέλιος), Γραμματίκας (41' Στρατήγης), Παντεκίδης, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης (41' ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ), Πατράλης (41' Καρβουνίδης), Μανθάτης (41' Η. Τσέλιος), Αγγελόπουλος (41' Μελετλίδης), Δημητριάδης (41' Πλέγας), Γκρόσιος (41' Καράκουτης), Λάμπρου (41' Χατζάρας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey