Κλήθηκε στο φιλικό με Νορβηγία ο "Πράξι"!

25/02/2014 - 14:51 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2014 - 15:02

Greece_u18_Vouros_Slovenia_MVP3Μια ακόμα κλήση του Πραξιτέλη Βούρου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής νέων σημειώθηκε λίγο πριν, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ανακοινώνει τους 18 εκλεκτούς του για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νορβηγία.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Παχατουρίδης συμπεριέλαβε τον Μυτιληνιό αμυντικό του Ολυμπιακού στην αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας, η οποία θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών στην Εύβοια, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Ο αγώνας κόντρα στους Νορβηγούς εντάσσεται στην προετοιμασία της Ελλάδας για τη συμμετοχή της στην Elite Round, που θα λάβει χώρα στην Πορτογαλία από τις 28 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014. Να σημειωθεί, ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού αποτελεί σταθερά αναντικατάστατο στέλεχος των "μικρών" εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Γιαγκιόζης (ΟΦΗ), Στρέζος (ΟΣΦΠ),Σωτηράκος (ΟΣΦΠ), Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Μυρθιανός (ΠΑΟ), Σαλιακάς (ΟΣΦΠ), ΒΟΥΡΟΣ (ΟΣΦΠ), Τζανουλινός (ΠΑΟ), Πόζογλου (ΠΑΟΚ), Μηλιός (Παναιτωλικός), Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα), Κουτρής (Εργοτέλης), Βέργος (ΟΣΦΠ), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Δεληγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Ρούσσος (Γιουβέντους), Δώνης (Γιουβέντους), Φούντας (Σάλτζμπουργκ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey