Με "Πράξι" βασικό ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

05/04/2014 - 20:58 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2014 - 21:09

Ώρα για ντεμπούτο με φανέλα βασικού στη Super League για τον Πραξιτέλη Βούρο, που έχει αγωνιστεί ξανά στην αρχική 11άδα της πρώτης ομάδας των νταμπλούχων Ελλάδας αλλά σε ματς Κυπέλλου.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μίτσελ θα εμπιστευθεί τον νεαρό πρώην αμυντικό του Αιολικού για τα μετόπισθεν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες". Αναμφίβολα μια μεγάλη στιγμή για τον "Πράξι", ο οποίος με σταθερά βήματα αποκτά σταδιακά μια θέση στους εκλεκτούς του Ισπανού τεχνικού, που εξάλλου έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι επιθυμεί να στηριχθεί σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Σίγουρα η αυριανή στιγμή θα είναι εξίσου σημαντική και για τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει τις προπάθειες του Βούρου όλο αυτό το διάστημα, αφ' ενός της οικογένειας του και αφ' ετέρου εκείνων που τον συμβουλεύουν για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Μυτιληνιός ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου, σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα στο "SL", είχε επισημάνει πόσο σπουδαία θα ήταν για τον Πραξιτέλη να βρει κάποια στγμή μια θέση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό γίνεται πράξη φέτος, παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο, ο οποίος δίνει ευκαιρίες στο "φρέσκο αίμα" της ομάδας, όπως έκανε και με τον Βέργο στο ματς του Old Trafford στο Champions League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey