Βασικός ο «Πράξι» στους "Ζωσιμάδες"

07/04/2014 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2014 - 13:22

Vouros_Olympiakos_Zosimades1Το "SL" σας είχε ενημερώσει από το βράδυ του Σαββάτου για τη χρησιμοποίηση του Πραξιτέλη Βούρου ως βασκού στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ωρα που όλα τα ηλεκτρονικά Μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για κεντρικό δίδυμο Μανωλά - Μαρκάνο. Η επιβεβαίωση ήρθε χθες από τον Μίτσελ, δίνοντας στον "Πράξι" φανέλα βασικού κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κώστα Μανωλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στους "Ζωσιμάδες".

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού, με βήματα σταθερά, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού, που έχει αποδείξει έμπρακτα -όπως και όλοι οι προπονητές από την ιβηρική χερσόνησο που εργάστηκαν στη χώρα μας- πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και με τη συμμετοχή του χθες, προοιωνίζεται η ευκαιρία που πρόκειται να πάρει το καλοκαίρι με μία θέση στην προετοιμασία της ομάδας στο Σέεφελντ. Μαζί με τους συμπαίκτες του από την ομάδα Νέων, Βέργο και Σάλιακα, ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής θα διεκδικήσει για μία ακόμη φορά το όνειρό του με τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας.

Το ντεμπούτο του Βούρου ως βασικού με τη φανέλα του Ολυμπιακού βέβαια μπορεί να μην συνδυάστηκε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με αποκαρδιωτική εμφάνιση στα Γιάννενα, όμως ο «Πράξι» με τη συνολική του εμφάνιση απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Και αυτό δεν το λέμε εμείς… Το έχει πει ο ίδιος ο Μίτσελ σε συνέντευξή του για τον ίδιο τον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως είναι χρέος του παίκτες σαν τον Βέργο και τον Βούρο, να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα του Ολυμπιακού και να καθιερωθούν… Το πρώτο λοιπόν έγινε! Πάμε για το δεύτερο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey