Σήκωσε το Champions League o Διονυσάτος!

10/06/2014 - 13:53

Dionysatos_POK_ChampionsLeague1Περήφανη έκανε όλη τη Λέσβο, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, ο Στρατής Διονυσάτος και οι συμπαίκτες του στον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών, κατακτώντας στη Σερβία το Champions League και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Με ψυχή και καρδιά, τα παιδιά του ΠΟΚ ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βελιγράδι, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κωφών, σημειώνοντας μάλιστα ένα απίστευτο ρεκόρ, αφού όχι μόνο δεν έχασαν ματς, αλλά δε δέχθηκαν ούτε γκολ!

Ο Μυτιληνιός Στρατής Διονυσάτος αποτέλεσε ξανά μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της ομάδας του και το επίτευγμα του ΠΟΚ πανηγυρίστηκε έξαλλα στη γειτονική χώρα. Η ελληνική ομάδα, που κατέκτησε τον τίτλο στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της χώρας μας και την εκπορσώπησε στη Σερβία, επικράτησε με 2-0 της Ταϊφούν Μόσχας, νίκησε με τρία γκολ την SCC Βουδαπέστης και έριξε... τεσσάρα στη γερμανική Καρλσρούη, στα παιχνίδια της Α' Φάσης. Στα προημιτελικά, βρήκε στο δρόμο της την Ολίμπια, νικώντας με 2-0 και στα ημιτελικά απέκλεισε τη Φούλαμ ξανά με 2-0. Στον τελικό, απέναντι στην ισπανική Ουέλβα, ο ΠΟΚ επικράτησε με 1-0 και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους και ειδικότερα στον συντοπίτη μας Στρατή, ο οποίος ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από μια ανόητη ενέργεια κάποιου "φιλάθλου", με ένα δυναμιτάκι που έσκασε δίπλα στον πάγκο του "Μιχαλέλειου" Γηπέδου και του άφησε σημαντική βλάβη στην ακοή του.

Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον τελικό

{youtube}BtPT1CDT2fk{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey