Συνεχής η δουλειά για "Πραξι" στο Ζέεφελντ

15/07/2014 - 14:23 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2014 - 15:49

Vouros_Zeefeld_training1Ακόμη μία κοπιαστική ημέρα στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε χθες, με τρεις προπονήσεις στο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η δουλειά για τους παίκτες του Μίτσελ άρχισε από τις 9 το πρωί με τρέξιμο στο γήπεδο. Χωρισμένοι σε γκρουπ, κάλυψαν πολλά χιλιόμετρα, αναπτύσσοντας αντοχή και φυσική κατάσταση. Στο δεύτερο κομμάτι κυριάρχησε η ενδυνάμωση, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν επάνω σε ασκήσεις σώματος, με TRX, σπριντ και βάρη. Παράλληλα, έγινε και δουλειά με την μπάλα, με κοντινές πάσες και έλεγχο αυτής. Στο τρίτο μέρος της εκγύμνασης, σειρά πήρε η μπάλα και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλές ασκήσεις τακτικής, άμυνας-επίθεσης και να παίξουν διπλό.

Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος συνεχίζει να "ρουφά σα σφουγγάρι" όλες αυτές τις πολύτιμες εμπεiρίες, πλάι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αποτελώντας μια ελπιδοφόρα προοπτική για την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, με την πώληση του Κώστα Μανωλά να θεωρείται δεδομένη, υπάρχουν πολλές πιθανοτητες φέτος να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο "Πράξι", τον οποίο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει από... κοντά ο Ερίκ Αμπιντάλ, συμβουλεύοντάς τον συνεχώς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Oι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επενδύσει πάνω στον πρώην αμυντικό του Αιολικού και μέλος των "μικρών" εθνικών ομάδων, με τον Μίτσελ να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, δίνοντάς του πέρυσι μερικές ευκαιρίες σε ματς Κυπέλλου αλλά και πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας φρόντισε να αναπροσαρμόσει πρόσφατα τους όρους του συμβολαίου του, επεκτείνοντας τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey