Έπαιξε και με Ντιναμό Κιέβου ο "Πράξι"

18/07/2014 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2014 - 14:55

Vouros_Zeefeld2014_3Ετοιμοπόλεμος και στο δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους ήταν ο Μυτιληιός αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αρπώντας "από τα μαλλιά" μια ακόμα ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τον χρησιμοποίησε στην επανάληψη, όταν έγιναν δέκα αλλαγές πλην Ρομπέρτο. Ο Βούρος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ του τον Ερίκ Αμπιντάλ, έχοντας στα πλευρά τον Μπονγκ (αριστερά) και τον Σαλίνο (δεξιά), έχοντας αρκετά καλή συνεργασία, όπως και με τους υπόλοιπους της μεσαίας γραμμής (Γκαζαριάν, Κολοβό, Μπουχαλάκη και Γιαταμπαρέ). Προωθημένοι ήταν οι Παπάζογλου και Σαβιόλα.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και ο Μυτιληνιός αμυντικός έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του όσο περνούσε η ώρα, έχοντας πολύ καλές τοποθετήσεις και εξαιρετικές επεμβάσεις, άψογη συνεργασία και αλληλοκαλύψεις με τον Αμπιντάλ και μόνο ένα λάθος, που όμως δε στοίχσε στην ομάδα του.

Πλέον, ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει με ποιους θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τα φιλικά με Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στο International Champions Cup, με τον "Πραξι" να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey