Πρόκριση που… ανοίγει την όρεξη!

07/06/2022 - 14:35 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2022 - 14:54

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο Futsal γυναικών εξασφάλισε ο Αιολικός WFC, με μια εμφάνιση μάλιστα που… ανοίγει την όρεξη για κάτι ακόμα πιο σπουδαίο στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας της Μυτιλήνης στη διοργάνωση. 

Έχοντας αυτή τη φορά διαθέσιμες στο ρόστερ του τις παίκτριες που εντάχθηκαν τον Γενάρη από τις Αβαντίδες Χαλκίδας, Ιωάννα Μελισσού, Μαίρη Κοκοτσάκη και Χριστίνα Μακρή, προκειμένου να τον ενισχύσουν τώρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους στην Α' Κατηγορία Γυναικών στην προσπάθεια του για μια καλή πορεία στο θεσμό, ο Αιολικός παρουσιάστηκε πλήρης απέναντι στην ΑΕΚ Futsal, επικρατώντας με σκορ 6-5.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθεριάδη κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή από 1-3, κερδίζοντας την πρωτιά στον όμιλο. Χατ-τρικ σημείωσε η αρχηγός Νικολέτα Προυμπά, 2 γκολ σημείωσε η Χριστίνα Μακρή, ενώ σκόραρε και Μαίρη Κοκοτσάκη. Από πλευράς ΑΕΚ, χατ-τρικ πέτυχε η Ειρήνη Βασιλακοπούλου και από 1 γκολ η Ειρήνη Αμουργή και η Βάσω Μοσκοφίδου.

Με την πρόκριση στα ημιτελικά, ο Αιολικός WFC εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε ακόμα ένα Final-4, μετά το αντίστοιχο της Α' Κατηγορίας στο πρωτάθλημα.

Πλέον, στους "4" του Futsal Cup, θα αντιμετωπίσει την Αθήνα '90/ΠΑΟ με φόντο το εισιτήριο του τελικού, ενώ στο άλλο ματς του Final-4 ο ισχυρός Ατρόμητος θα κοντραριστεί με την πάντα δυνατή ΑΕΚ. Οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 του μήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey