Παρασκευή οι όμιλοι, Δευτέρα η κλήρωση!

25/08/2014 - 16:21 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2014 - 17:10

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της διοργανώτριας αρχής για το νέο πρωτάθλημα της Football League 2, που είναι προγραμματισμένο να κάνει σέντρα το σαββατοκύριακο 13 - 14 Σεπτεμβρίου.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ" αναφέρει πως ήδη η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ έχει καταρτίσει το σχεδιασμό της για τους τέσσερις ομίλους και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (29/8) κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Εκεί, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μιχάλης Τζανόπουλος και οι συνεργάτες θα παρουσιάσουν το πλάνο των ομίλων της φετινής Γ' Εθνικής, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπερψηφιστεί, αφού είναι ήδη εις γνώσην του Γιώργου Σαρρή.

Οι πληροφορίες της "Ώρας" μάλιστα επιβεβαιώνουν απόλυτα τα ρεπορτάζ του "SL" περί "μετακόμισης" του Αιολικού στον 3ο όμιλο, που θα απαρτίζεται από τις ομάδες της Δυτικής Αττικής, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου. Οι εκκρεμότητες που απομένουν να διευθετηθούν είναι ελάχιστες και μόνο μία αφορά τον εν λόγω όμιλο, με τον Οπούντιο Μαρτίνου -μοναδικό εκπρόσωπο της Φθιώτιδας και συνολικά της Στερεάς Ελλάδας- να "ακροβατεί" μεταξύ 2ου και 3ου ομίλου, με τη λογική ωστόσο να λέει πως δε θα βρεθεί στο δρόμο του Αιολικού, ο όμιλο του οποίου θα είναι 15άρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Άρης και Δόξα Δράμας εξέπεσαν οικειοθελώς από τις επαγγελματικές κατηγορίες, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να επεξεργάζονται τα δεδομένα (αλλά και τις αντιδράσεις Πανσερραϊκού και Καβάλας που διεκδικούν την άνοδο) για τον αν θα τοποθετηθούν στον 1ο ή στο 2ο όμιλο. Εδώ πρέπει επίσης να αναφερθεί πως δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα ο ΑΟ Τρίκαλα 1963 και ο Θερμαϊκός Θέρμης. Συνολικά δηλαδή, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτή τη στιγμή 59 ομάδες, που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν 61 (με Άρη και Δόξα Δράμας), εφόσον βέβαια οι δύο αυτές ομάδες το ζητήσουν επίσημα από την ΕΠΟ και εγκριθεί η συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Τζανόπουλου, προέδρου της Επιτροπής πρωταθλήματος, η κλήρωση της φετινής Football League 2 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey