Αναβολή κλήρωσης λόγω... Άρη!

29/08/2014 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2014 - 17:30

football_league2_pinakida1Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League 2, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποοηθεί τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρη, πήρε παράταση κάποιων ημερών μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον Άρη και το πού θα αγωνίζεται τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα χρονιά. 

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να δώσει λίγες ημέρες ακόμα περιθώριο στον Άρη να τακτοποιήσει τα εσωτερικά του ζητήματα και να μπορέσει, αν έτσι αποφασιστεί, να συμμετάσχει οικιοθελώς στο πρώτάθλημα της Γ' Εθνικής. Έτσι, η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (5/9), παράλληλα με την προγραμματισμένη αντίστοιχη διαδικασία για το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

Όπως είναι λογικό, αναβολή πήρε και η επίσημη ανακοίνωση του τελικού καταρτισμού των ομίλων, αν και το πλάνο που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μιχάλης Τζανόπουλος "πέρασε" από το ΔΣ της Ομοσπονδίας και απομένει πλέον να διοευθετηθούν μικρές λεπτομέρειες, που πάντως δεν επηρεάζουν τον όμιλο όπου θα αγωνιστεί ο Αιολικός.

Υπενθυμίζεται πως έχουν δηλώσει συμμετοχή 59 ομάδες (αδυναμία εξέφρασαν ο ΑΟ Τρικάλων και ο Θερμαϊκός), ενώ οικιοθελώς θα αγωνιστεί φέτος στη Γ' Εθνική η Δόξα Δράμας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey