Χρήσιμα φιλικά για όλους

04/09/2014 - 10:41

FL2_simaiaki_Tarlas1Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ακόμη τουλάχιστον συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης, λόγω του γραφειοκρατικού προβλήματος που έχει προκύψει με τις άδειες διεξαγωγής αγώνων στα στάδια και στα γήπεδα όλης της χώρας, αλλά οι ομάδες είναι αναγκασμένες να συνεχίσουν την προετοιμασία τους κλείνοντας το ένα φιλικό πίσω από το άλλο.

Οι προπονητές, για να μην "καούν" στο ζέσταμα οι παίκτες τους, προσπαθούν να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια, αναμένοντας τα ευχάριστα νέα από την ΕΠΟ.

Στο πιο σπουδαία ματς, μεταξύ των αντιπάλων του Αιολικού στον 3ο όμιλο, η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναρκαδικού, επικρατώντας με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Νιφορόπουλου (43'). Η ομάδα της Αρκαδίας πάλεψε για την ισοφάριση και είχε δοκάρι με τον Μαρτίνο στην επανάληψη.

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, έντονη βροχόπτωση και βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Παναργειακός νίκησε την Καστοριά με 2-1 στο Γήπεδο της Κορησού. Τα γκολ της επικράτησης της ομάδας του Άργους πέτυχε ο Τσαμτσάκης, με τους "Γουναράδες" να ισοφαρίζουν προσωρινά με τέρμα του Τσαμασλίδη.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Μαγούλας και ΑΟ Γλυφάδας, σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μεϊμαρίδης, ενώ για τους φιλοξενούμεους ισοφάρισε ο Παναγόπουλος.

Ο Μανδραϊκός, ομάδα την οποία κέρδισε ο Αιολικός την περασμένη εβδομάδα μέσα στη Μάνδρα, κέρδισε τον γειτονικό Άτταλο Νέας Περάμου με σκορ 3-1, χάρη σε γκολ των Μπέντα, Στ. Μανασίδη και Ρούσση.

Τέλος για την Κυριακή (7/9) προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις. Στις 19:00 o Εθνικός Πειραιώς θα υποδεχθεί τον Μανδραϊκό, αντί του Πανελευσινιακού που είχε ανακοινωθεί προ ημερών, ενώ στα Μέγαρα ο τοπικός Βύζας θα φιλοξενήσει την Κηφισιά (18:00).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey