Παράταση στις άδειες καταλληλότητας

08/09/2014 - 20:10 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2014 - 11:18

sentra_soccer1Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Τρίτη (9/9) αναμένεται η έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), η οποία θα παρατείνει τις άδειες καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων για ένα εξάμηνο ακόμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΚΥΑ θα φέρει τις υπογραφές του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού.

Με αυτή την εξέλιξη δύναται να πραγματοποιηθεί η σέντρα των προωταθλημάτων σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες, αφού η Πολιτεία δείχνει να αποδέχεται το βασικό επιχείρημα των Δήμων και των Περιφερειών της αναγκαστικής στασιμότητας που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα λόγω των εκλογών του Μαΐου, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες επιτροπές να μην μπορούν καν να συνεδριάσουν ώστε να εγκριθούν οι μελέτες, οι τροποποιήσεις τεχνικού προγράμματος και οι αναμορφώσεις προϋπολογισμού, όπως επεσήμανε στην έκθεσή του και ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης.

Όλα δείχνουν λοιπόν σέντρα το σαββατοκύριακο στη Γ' Εθνική, αλλά και στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες θα έχουν έξι μήνες μπροστά τους ώστε να "τρέξουν" τις διαδικασίες και να λάβουν τις απαιτούμενες άδειες καταλληλότητας για τους αγωνιστικούς χώρους τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey