Καθυστερεί η ΚΥΑ, στον "αέρα" η πρεμιέρα!

10/09/2014 - 13:50

epo_louketo1Στην ΕΠΟ περιμένουν από ώρα σε ώρα τη δημοσίευση στη "Διαύγεια" της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που θα δίνει παράταση στις άδειες καταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων για ακόμα ένα εξάμηνο, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη επί του θέματος.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα και αυτό που βγαίνει σα συμπέρασμα είναι ότι η πρεμιέρα της Γ' Εθνικής βρίσκεται κυριολεκτικά στον "αέρα". Στην ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν την ημέρα, αναμένοντας τα ευχάριστα νέα από τη Βουλή, αλλά αν δεν προκύψει θετική εξέλιξη μέχρι το βράδυ, τότε θα ανακοινωθεί αναγκαστικά αναβολή της 1ης Αγωνιστικής.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Γ' Εθνικής στην ΕΠΟ, μιλώντας στο "SL" πριν λίγη ώρα επεσήμανε: "Αναμένουμε την ΚΥΑ. Υπάρχει η εκπεφρασμένη πρόθεση της Πολιτείας να δώσει παράταση, αλλά αν δε γίνει αυτό μέχρι σήμερα, τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε την πρεμιέρα. Καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός μετά την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης. Ακόμα κι αν γίνει σήμερα αυτό, θα πρέπει τα σωματεία να απευθυνθούν αύριο στις Περιφέρειες και στους Δήμους, να πάρουν στα χέρια τους τα νέα έγγραφα που θα πιστοποιούν μέσω της παράτασης την άδεια καταλληλότητας και να τα αποστείλουν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να εγκρίνει τα γήπεδα και να ορίσει τα ματς. Μέχρι αυτή τη στιγμή μόλις 21 από τα 63 σωματεία έχουν την απαραίτητη άδεια για τις έδρες που έχουν δηλώσει. Επομένως πρόκεται για ένα αγώνα ταχύτητας, αλλά και πάλι σας λέω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη επισήμως."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey