Αποχώρησε η Κύμη, κερδίζει χρόνο η Μανωλάδα!

15/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:06


Τρία παιχνίδια όλα κι όλα άντεξε να παίξει ο ΑΟ Κύμης (φωτό) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με μία ανακοίνωσή του, στην οποία ρίχνει ευθύνες στη Δημοτική Αρχή και σε επιφανείς φιλάθλους της ομάδας που δε στήριξηαν οικονοικά την προσπάθεια του συλλόγου, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη διοργάνωση.

Ο σύλλογος της Εύβοιας αποσύρθηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών κι έτσι ο 3ος όμιλος έμεινε με 14 ομάδες.

Αξίζει να αημειωθεί, ότι δύσκολές ώρες περνά και μία ακόμα αντίπαλος του Αιολικού. Ο λόγος για τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, με την οποία έχει κληρωθεί και στη Β' Φάση του Κυπέλλο Γ' Εθνικής. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποί της κέρδισαν χρόνο με την αποχώρηση της Κύμης, που είναι και ο προσεχής της αντίπαλος στην 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι θα έχουν κάποιες ακόμα ημέρες περιθώριο για να χαράξουν τη στρατηγική τους και να κάνουν τις όποιες διορθωτικές κινήσεις στο διοικητικό σχήμα, που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Κύμης:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης ενημερώνει τους φιλάθλους για την διακοπή της συμμετοχής της ομάδας ποδοσφαίρου στην Γ' Εθνική Κατηγορία για την συνέχεια του πρωταθλήματος 2014-2015, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και έλλειψης δυνατότητας κάλυψης των αναγκών της ομάδας. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.

Με την έναρξη της φετινής περιόδου η διοίκηση όπως κάθε χρόνο ήρθε σε επαφή με φιλάθλους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά. Δυστυχώς όμως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπήρξε ανταπόκριση ή τήρηση των όσων μερικοί εξ αυτών υποσχέθηκαν. Προτείναμε ακόμη σε κάποιους συντοπίτες μας που θεωρούμε ότι έχουν τις οικονομικές δυνάμεις, να αναλάβουν την ομάδα αλλά και εκεί αντιμετωπίσαμε άρνηση.

Πρόσφατα επίσης νοιώσαμε για τα καλά την απαξίωση της Ιστορικής ομάδας του τόπου μας από την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία αντί να σταθεί αρωγός και να συνδράμει με τις δυνάμεις που διαθέτει στην ομάδα που εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά τον Δήμο μας πανελλαδικά, δυστυχώς το μόνο που έκανε ήταν να θέτει εμπόδια στην προσπάθειά της.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι διέκοψε ακόμη και την παροχή λεωφορείου για τις μετακινήσεις του Α.Ο.Κ., επιβαρύνοντας τη διοίκηση με επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία. Συνάμα η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί πλήρως για την επισκευή- συντήρηση του γηπέδου, αλλά και για τις εργασίες που επιβάλλεται άμεσα να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί το συντομότερο η επιβαλλόμενη πλέον άδεια λειτουργίας του
»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey