Κανονικά με Ζακυνθιακό στην Καλλονή

25/11/2014 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:22


Η ΕΠΟ αποφάσισε να επανοριστούν διαιτητές στα εθνικά πρωταθλήματα και έτσι η Γ' Εθνική θα κάνει κανονικά σέντρα το σαββατοκύριακο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ομάδες θα ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν. Έτσι, τα παιχνίδια που προγραμματίζονται και στους τέσσερις ομίλους είναι εκείνα της 8η Αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιολικός θα υποδεχθεί στη Λέσβο τον Ζακυνθιακό, στον αγώνα που ενώνει το Αιγαίο με το Ιόνιο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή, με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι, στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής. Ο Βαγγέλης Γούτης και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, φτάνοντας στο βαθμολογικό τρίποντο και διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις από την απρόσμενη και βαριά ήττα στα Μέγαρα, στο ματς με τον ουραγό Βύζαντα.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευκρινιστεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στην ΕΠΟ, πότε ακριβώς θα οριστεί εμβόλιμα μια από τις επόμενες αγωνιστικές, όπως είχε προαποφασιστεί να συμβεί πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων. Επικρατέστερη ημερομηνία, αυτή τη στιγμή, θεωρείται η 17η του Δεκέμβρη.

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου

8η Αγωνιστική (30/11)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ – Ζακυνθιακός
Παναρκαδικός – Αχαϊκή
Καλαμάτα – Παναργειακός  
ΠΑΟ Λουτρακίου – Κύμη
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας
Μανδραϊκός – Βύζας Μεγάρων
Πανελευσινιακός – Δόξα Νέας Μανωλάδας
Ρεπό: Ερμής Κιβερίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey