Με... ταξί στην Καλλονή ο ΠΑΟ Βάρδας!

17/12/2014 - 18:08 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:11


Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ρισκάρουν ως προς το ταξίδι τους στη Λέσβο, πετώντας με τη μεσημερινή πτήση από το "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας. Κάτι ο βροχερός καιρός, κάτι οι καθυστερήσεις, έφεραν την αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας να πατά... Μυτιλήνη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μία ώρα πριν δηλαδή την έναρξη του αγώνα!

Για να προλάβουν να είναι εγκαίρως στην Καλλονή, οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας επιστράτευσαν τέσσερα... ταξί, τα οποία μετέφεραν την 11άδα και τον προπονητή της ομάδας στην ώρα τους. Οι υπόλοιποι παίκτες, μαζί με τον φροντιστή και τους συνοδούς περίμεναν καρτερικά να βγουν οι αποσκευές τους στο αεροδρόμιο και αναχώρησαν αμέσως μετά με το πούλμαν που τους περίμενε, φτάνοντας στις 14:45 στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Τα προβλήματα όμως δε σταμάτησαν εκεί, αφού το πούλμαν "κόλλησε" στην κλειστή στροφή της εισόδου του Σταδίου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετές μανούβρες ώστε να καταφέρει να φτάσει έξω από το χώρο των αποδυτηρίων!

Την ίδια ώρα το διαιτητικό τρίο εξαντλούσε κάθε χρονικό περιθώριο για την προσκόμιση των δελτίων και τη συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα, μετά και από παρότρυνση των παραγόντων του Αιολικού. Ωστόσο, ο Μανώλης Γρίμμας και οι βοηθοί του είχαν έναν ακόμα πονοκέφαλο, αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε σε αρκετά σημεία του λίμνες από νερό. Επιστρατεύθηκαν λοιπόν σκούπες, ώστε να οδηγηθούν τα νερά σε σημείο που να μπορεί να τα απορροφήσει το έδαφος, ενώ με ένα σίδερο ανοίχθηκαν μέχρι και τρύπες για να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας Γιώργος Στράντζαλης άφησε αιχμές για το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να στείλουν Τετάρτη μεσημέρι την ομάδα του από την δυτική Πελοπόννησο στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Βέβαια, από τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας της Βουπρασίας προτίμησε να εξοικονομήσει χρήματα, ώστε να έρθει αυθημερόν, αντί να βρίσκεται από την Τρίτη στη Λέσβο, είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να λύσουν "ενδοοικογενειακά" οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey