Ισόπαλο το ντέρμπι στο Άργος

06/12/2015 - 19:44

Ο Παναργειακός μπορεί να προηγήθηκε μέσα στην έδρα του με τον Νικλητσιώτη (37'), απέναντι στον Παναρκαδικό, όμως η ομάδα της Τρίπολης κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Κώτσιρα (82'), φεύγοντας αήττητη από το Άργος. Παρά την απώλεια βαθμών, οι "Λύκοι" παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πλέον νιώθουν καυτή την ανάσα όσων τους καταδιώκουν.

Η Σπάρτη γύρισε από την... κόλαση κόντρα στη Δόξα Ν. Μανωλάδας, η οποία προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Γούρμου (29'), αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 70' από την αποβολή του Σούλη. Αποτέλεσμα της αριθμητικής ανισορροπίας ήταν η Σπάρτη να φτάσει στην ανατροπή στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας αρχικα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Aναστασάκος (86') και παίρνοντας τη νίκη με γκολ του Χαλίλι στην τελευταία φάση του αγώνα!

Ανατροπή σημειώθηκε και στη Βάρδα, εκεί όπου ο Βύζας Μεγάρων κατάφερε να πάει προηγούμενος με 0-1 στα αποδυτήρια, χάρη στο γκολ του Παιδάκη (10'). Όμως στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και αφού ισοφάρισαν με τον Ανδριέλο (53'), πήραν το τρίποντο με γκολ του Κωνσταντινίδη (66').

Έκπληξη στο Λουτράκι, όπου η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον ΑΟ Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως οι Ζακυνθινοί παρά το ότι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κοντούλη (90'), έφυγαν με το βαθμό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη  στο 92ο λεπτό!

Λευκή ισοπαλία στη Χαλκίδα, στην αναμέτρηση της ομάδας της Εύβοιας με την Καλαμάτα. Χθες, η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε εύκολα τον Κανάρη Νενήτων με 3-0, σε ένα ματς όπου η ομάδα της Χίου -επόμενη αντίπαλος του Αιολικού- ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Γιοβανάκη και Κωστάλα. Για τον Κανάρη ωστόσο μεσολαβεί την Τετάρτη αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣ Χίου με αντίπαλο το Πυργί...

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey