Οδεύει προς νέα αναβολή!

04/02/2016 - 13:00

Τα μπλόκα των αγροτών συνεχώς και πληθαίνουν, ενώ οι προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για Πέμπτη και Παρασκευή, είναι πολύ πιθανό να πάρουν παράταση και το σαββατοκύριακο, αναγκάζοντας την ΕΠΟ να σκέφτεται την αναβολή όλης της αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής για ακόμα μία εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" η τελική απόφαση της Ομοσπονδίας θα παρθεί το πρωί της Παρασκευής, αλλά ακόμα και αν αποφασιστεί τελικώς να διεξαχθούν οι αγώνες -εξέλιξη που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή ελάχιστες πιθανότητες- όλα δείχνουν ότι το ντέρμπι Σπάρτης - Αιολικού δεν θα διεξαχθεί.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης είχε χθες επικοινωνία με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο της Μιχάλη Τζανόπουλο, ζητώντας να ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΕΠΟ. Η διοίκηση του Αιολικού είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί στην Αθήνα το Σάββατο, ωστόσο κανείς από την Ομοσπονδία δεν μπορούσε να πει με σιγουριά εάν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Στον Αιολικό όμως, όπως και σε κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας που καλείται να ταξιδέψει αεροπορικώς, υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία από τις αεροπορικές εταιρείες ως προς την οριστική έκδοση των εισιτηρίων, η οποία έληγε χθες βράδυ. Οι "κυανόλευκοι", μπροστά στο ρίσκο να πρέπει να τα ακυρώσουν σε 24 ώρες, πληρώνοντας μάλιστα ένα μέρος τους, ενημέρωσαν την ΕΠΟ για την ενδεχόμενη οικονομική ζημιά για να λάβουν την απάντηση, πως εφόσον η αγωνιστική γίνει κανονικά, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης ακτοπλοϊκώς, τότε θα υπάρξει μια ανεκτικότητα από πλευράς Ομοσπονδίας. 

Με το συγκεκριμένο πρόβλημα να αφορά έντονα και τις ομάδες του 4ου Ομίλου, που καλούνται να ταξιδέψουν από και προς την Κρήτη, όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ θα παρατείνει για ακόμα μία εβδομάδα την αναβολή των πρωταθλημάτων, ώστε να μη δημιουργηθεί αγωνιστική ανισορροπία σε αυτά. Στον Αιολικό πάντως, ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται κανονικά για το ντέρμπι, όποτε κι αν αυτό διεξαχθεί, αναμένοντας και τις επίσημες αποφάσεις της ΕΠΟ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey