Με κίπερ... επιθετικό κέρδισε ο Λεβάντε τη Σπάρτη!

08/03/2016 - 14:19

Απίστευτη κι όμως αληθινή η είδηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας και σχετίζεται με την αναμέτρηση του ΑΟ Λεβάντε κόντρα στη Σπάρτη, η οποία έληξε με νίκη των Ζακυνθινών 1-0 την Κυριακή. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και το αποτέλεσμά του ήρθε ως... δώρο στον Αιολικό, που μείωσε ξανά τη διαφορά που τον χωρίζει από τους Λάκωνες.

Η ιστορία που αποκαλύπτεται σήμερα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του Soccerbase.gr. Ο ΑΟ Λεβάντε, ουραγός ως προχθές στο βαθμολογικό πίνακα, υποδέχθηκε την πρωτοπόρο του 3ου Ομίλου Σπάρτη. Τα προβλήματα των γηπεδούχων στη σύνθεση της αποστολής τους ήταν τέτοια, που ανάγκασαν τον επιθετικό της ομάδας Νίκο Πατσιαβούρα να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας. Και παρά το γεγονός πως η ομάδα της Σπάρτης διαθέτει στο ρόστερ της αξιόλογη γραμμή κρούσης, κανείς δεν κατάφερε να νικήσει τον κατά συνθήκη πορτιέρο των Ζακυνθινών, οι οποίοι όχι μόνο κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους, αλλά σκόραραν κιόλας το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, παίρνοντας μια απίστευτη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στην αναμέτρηση του ΑΟ Λεβάντε με αντίπαλο τον Αιολικό είχε συμβεί κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο, όταν την εστία των γηπεδούχων υπερασπίστηκε ο 44χρονος και με κάποια... κιλά παραπάνω, Κυριάκος Μαρίνος, μαζεύοντας όμως τότε τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey