Αφιέρωμα "ΩΡΑ": Οι ευχές του Πολλαετίδη

02/01/2017 - 13:45

Η Αθλητική ΩΡΑ της Δευτέρας δημοσιεύει σήμερα ένα αφιέρωμα για τη Γ' Εθνική, το οποίο επιμελήθηκε ο συνάδελφος Δημήτρης Θεοδώρου, με τους 61 προπονητές των ομάδων και των τεσσάρων ομίλων να καταθέτουν τις ευχές τους για το 2017.

Στο τετρασέλιδο ρεπορτάζ, μιλά μεταξύ όλων των άλλων και ο προπονητής του Αιολικού Γιάννης Πολλαετίδης, που στις ευχές του δεν αναλώνεται μόνο στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά έχοντας ζήσει από κοντά τους τελευταίους μήνες το προσφυγικό ζήτημα στη Λέσβου, συμπεριλαμβάνει στις σκέψεις του όλους αυτούς τους ανθρώπους, που άφησαν πίσω τις πατρίδες τους και βρίσκονται στη χώρα μας, εγκλωβισμένοι, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εξαιρετική και χρονοβόρα δουλειά, που επιβεβαιώνει ότι παρά το γεγονός πως στην εποχή μας η δημοσιογραφία έχει... απλουστευθεί, καταγράφοντας πανομοιότυπα ρεπορτάζ σχεδόν παντού, υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι σαν τον Δημήτρη Θεοδώρου που έχουν και όρεξη και μεράκι για να... κατεβάσουν μια ιδέα σαν κι αυτή και το κυριότερο να τη φέρουν εις πέρας. Συγχαρητήρια και στην Αθλητική ΏΡΑ της Δευτέρας, που φιλοξένησε όλες αυτές τις μίνι συνεντεύξεις στις σελίδες της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey