Δεδομένη η παράταση στη σέντρα!

29/08/2017 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2017 - 16:23

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πρέπει να ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την προκήρυξη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η σέντρα θα παραταθεί σίγουρα κατά μία, ενδεχομένως και κατά δύο εβδομάδες!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα δεν ξεπερνούν τον αριθμό 100, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως συνολικά 12 δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν. Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα τι θα συμβεί με Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, που διεκδικούσαν μια θέση στη Football League, ο Πανελευσινιακός δεν δικαιώθηκε στην προσφυγή του για παραμονή όμως δεν δήλωσε καν συμμετοχή στη Γ' Εθνική, ενώ εκτός πρωταθλήματος είναι και τα Χανιά που συνενώθηκαν με τον Κισσαμικό. Από κει και πέρα σίγουρα δεν θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική ΑΕΛ Καλλονής, Πανθρακικός, ΑΕ Ιστιαίας, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Εορδαϊκός, Πυρσός Γρεβενών, Πυθαγόρας Σάμου, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου.

Με αυτά τα δεδομένα, οι όμιλοι θα αποτελούνται από 12 ομάδες εάν παραμείνουν 8 συνολικά βάσει προκήρυξης. Και λέμε εάν, γιατί τέθηκε στο τραπέζι και ένα σενάριο να γίνουν 7 όμιλοι, εφόσον γνωμοδοτούσε θετικά η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. 

Πρωτάθλημα με ομίλους των 12 ομάδων μεταφράζεται σε 22 αγωνιστικές. Επομένως, δεν υπάρχει βιασύνη ώστε να ξεκινήσει άμεσα η φετινή Γ' Εθνική. Από 17 Σεπτεμβρίου, η σέντρα είναι πιθανότερο να μεταφερθεί στις 24 του μήνα, αλλά δεν αποκλείεται να οριστεί και για την 1η Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey