Χωρίς απουσίες ο Πανελευσινιακός

05/02/2022 - 22:07 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2022 - 22:23

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Αιολικό στην Ελευσίνα την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 15:00 για την 14η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα από την Ελευσίνα κατά την χειμερινή περίοδο ενισχύθηκε με τον 16χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Νάση, τον Γιώργο Κατίδη, με μορφή δανεισμού τον διεθνή με την Εθνική Νέων Γιάννη Τσακίρη και με τον 19χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Leonardo.

Για τον Πανελευσινιακό εξέτισαν στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ με τον Βύζαντα Μεγάρων οι Βεζιρτζόγλου και Μπούσης, με τον Μουράτ Σεροπιάν να τους έχει διαθέσιμους. Επιστρέφουν επίσης από τραυματισμό οι Ερέρα και Μάρης.

Ο βαθμολογικός πίνακας βρίσκει τις δύο ομάδες να απέχουν 6 βαθμούς με τον Πανελευσινιακό στην 2η θέση (26β.).

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ήδη δυο φορές τη φετινή σεζόν, αρχικά στο Κύπελλο Ελλάδας όπου οι «σταχυοφόροι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι και εν συνεχεία στον «Ταρλά» για το πρωτάθλημα, όπου ο Αιολικός επικράτησε με 1-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ωραιόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσων ενώ τη διαιτητική τριάδα συμπληρώνουν οι Μουμπογιατζόγλου και Σγουράκης από την ΕΠΣ Πειραιά. Παρατηρητής θα είναι ο Κορτέσης από την ΕΠΣ Αθηνών. 

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey