Το… πήρε απόφαση ο Εθνικός!

02/04/2022 - 20:22

Στη Λέσβο ταξιδεύει την Κυριακή (3/4) ο Εθνικός, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 21η Αγωνιστική του 6ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα από τον Πειραιά κυνηγάει θεωρητικά να παραμείνει στο παιχνίδι της ανόδου, παρότι μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Προοδευτική βρίσκεται στη 2η θέση, τρεις πόντους πίσω της και με μειονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Γεγονός, που λιγοστεύει αισθητά τις οποίες μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με αυτά τα δεδομένα, οι άνθρωποι του Εθνικού προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Βάντερσον, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι έτεροι Βραζιλιάνοι Σουμπίνιο, Φερναντίνιο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την άδεια παραμονής τους (έληξαν 31/3). Ο Πέτρος Δημητρίου δεν θα έχει επίσης διαθέσιμους τους Μπέλερη (λόγω καρτών) και Φραγκόπουλο.

Ο Εθνικός θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Μυτιλήνη, το πρωϊ της Κυριακής.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιωταράς, με βοηθούς τους Μητροφάνη και Καφρίτσα από την ΕΠΣ Αθηνών, ενω παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παπουτσέλλης από την ΕΠΣ Λέσβου. 

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey