Μάχες σε Θεσσαλονίκη και Λευκάδα την 3η αγωνιστική των play offs

23/05/2023 - 18:48 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2023 - 19:09

Τρίτη αγωνιστική ημέρα στα play offs ανόδου για τη Super League 2 αύριο Τετάρτη 24 Μαϊου, με τον Αιολικό να εκτίει το ρεπό του.

Στο γήπεδο Χαλάστρας στις 4 το απόγευμα, ο Καμπανιακός μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στη Κοζάνη που συνοδεύτηκε με ήττα, θα προσπαθήσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον ξεκούραστο Γιούχτα, ο οποίος την 2η αγωνιστική είχε ρεπό. Οι φιλοξενούμενοι μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα, στην πρώτη μάχη εκτός Κρήτης, δεν θέλουν να φύγουν με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο παραπάνω αγώνας έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Στη Λευκάδα ο Τηλυκράτης θα υποδεχθεί στις 17:00 την ομάδα της Κοζάνης, η  οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Καμπανιακού την προηγούμενη  αγωνιστική. Στο στρατόπεδο των "ερυθρόλευκων" υπάρχει διάχυτη  πίστη και θέληση για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από τους τρεις βαθμούς, διαφορετικά θα μείνουν από νωρίς πίσω στη κούρσα της ανόδου προς τη SL2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey