Ούτε 10 ομάδες δεν έχουν πιστοποιητικό!

05/09/2012 - 13:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2012 - 13:32

Η κατάσταση στη Football League 2 έχει φτάσει σε απελπιστικό σημείο, απόδειξη το γεγονός πως η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής δεν ανακοίνωσε ημερομηνία για την κλήρωση πρωταθλήματος, παρά το ότι βγήκε η σχετική ανακοίνωση για τη δεύτερη στην τάξη κατηγορία της χώρας μας.

Όπως διαρρέεται από την Ένωση, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες είναι τεράστια και αυτό δυσκολεύει τη συμμετοχή τους στη Football League 2.

Μάλιστα, από την Επιτροπή Επαγγελμαντικού Αθλητισμού έχουν εκδοθεί θετικές εισηγήσεις μόλις για εννέα ομάδες σε βόρειο και νότιο όμιλο, πολύ λιγότερες έχουν ελλιπείς φακέλους και οι πιο πολλές δεν έχουν καταθέσει καν τα χαρτιά τους για το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Καλαμάτα, η Δόξα Κρανούλας, η Ακαδημία Πλαταμώνα, η Γλυφάδα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, η Προοδευτική, ο Τύρναβος κι ο Τηλυκράτης. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ηρακλής, που έχει θετική γνωμοδότηση, όμως πιθανότατα θα προβιβαστεί στη Football League.

Οι υπόλοιπες ομάδες περιμένουν να "λασκάρει" τα λουριά η ΕΕΑ, ώστε να μπορέσουν να περάσουν τις "εξετάσεις" τους και όσο αυτό δε γίνεται, η κήρωση του πρωταθλήματος πηγαίνει για τον Οκτώβρη, με άγνωστη ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας στην άλλοτε Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey