"Μαγειρεύονται" οι όμιλοι

09/07/2014 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2014 - 13:55

football-league_simaiaki_opapΠολύ κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Football League 2, όπου θα συμμετάσχει φέτος ο Αιολικός, επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", έντονο είναι το παρασκήνιο στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με το πώς θα κατανεμηθούν οι ομάδες στους τέσσερις ομίλους, όπως προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ πάντως τηρούν επιφυλακτική στάση, δίχως να ανοίγουν τα χαρτιά τους, σε μια προσπάθεια να έχουν μια πιο σαφή εικόνα για το συνολικό αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αιολικός από την πλευρά του εξετάζει προσεκτικά όλα τα δεδομένα, ώστε να βρει τον όμιλο με τα περισσότερα θετικά στοιχεία και να παλέψει για την ενσωμάτωσή του σε αυτόν. Σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων του έχει την υποστήριξη της ΕΠΣ Λέσβου και του Προέδρου της Σταύρου Ψαρρόπουλου, που είναι δεδομένο ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, από τους τρεις διαθέσιμους ομίλους (εξαιρείται εκείνος της Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων) υπάρχει σαφής προτίμηση σε εκείνον με τις ομάδες από την Ανατολική και Δυτική Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Σκέψεις υπήρξαν και για τον βορρά, όμως αυτος ο όμιλος έρχεται δεύτερος ιεραρχικά, ενώ από την ομάδα της Μυτιλήνης θέλουν να αποφύγουν όπως ο "διάβολος το λιβάνι" εκείνον με τις ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά και της Κρήτης, αφού ανεβαίνει πάνω από τις 100.000€ το κόστος μετακινήσεων και διαμονής.

Το νέο πρωτάθλημα της Football League 2 αναμένεται να κάνει σέντρα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό θεωρητικά έχουν δικαίωμα συμμετοχής 61 ομάδες, με την άνοδο στη Β' Εθνική να κατακτούν οι πρωτοπόροι κάθε ομίλου και την άγουσα προς το τοπικό να παίρνουν οι έξι τελευταίοι κάθε βαθμολογίας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey