Ξεκίνησαν τα πρώτα φιλικά

11/08/2014 - 13:03

football-league_simaiaki_opapΟι ομάδες της Football League 2 βρίσκονται -οι περισσότερες- στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και πραγματοποιούν τα πρώτα τους φιλικά, ώστε οι προπονητές να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Αν και ακόμη ο καταρτισμός των ομίλων δεν έχει πραγματοποιηθεί επισήμως, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Αιολικός θα τοποθετηθεί με τις ομάδες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας και Δυτικής Αττικής. Πολλές εξ' αυτών μάλιστα έδωσαν το Σαββατοκύριακο τα πρώτα τους φιλικά, την ώρα που η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται σε συζητήσεις με συλλόγους από την Τουρκία για σειρά φιλικών παιχνιδιών στη γειτονική χώρα.

Στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός», στο Ρέντη, ο Βύζας Μεγάρων ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ των Παναγιωτόπουλου (36’ πεν.) και Κατσάφαρου (58’). Η ομάδα των Μεγάρων είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τέρμα του Χατζημελετιάδη (51’).
Με νίκη ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό του Πανελευσινιακού, στο Στάδιο Ελευσίνας, απέναντι στην Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών. Η ομάδα του Πέτρου Μίχου κέρδισε με σκορ 4-0 χάρη σε γκολ των Σκαφτούρου (29'), Χίσο (50', 80') και Κουσκουνά (60').
Την ήττα γνώρισε ο Οπούντιος Μαρτίνου από τη Νέα Ιωνία σε ματς που πραγματοποιήθηκε στη Φθιώτιδα. Η ομάδα της Αθήνας επικράτησε με σκορ 2-3, σε ένα ματς που άφησε ικανοποιημένους και τους δύο προπονητές.
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του "SL" σχετικά με το πιθανότερο σενάριο για τον καταρτισμό των ομίλων στη Football League 2, με την προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχών να λήγει σήμερα, στις 2 το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey